Penis lugter salgssex

min penis lugter. jeg vasker den uden sæbe dagligt, og har en overgang prøvet med intimsæbe, uden det gjorde den store forskel. jeg har ikke. Penis lugter. Har du problemer med at din penis lugter? Du er ikke alene, det er et ret normalt problem for mænd. Der kan være flere årsager til den dårlige lugt. Lige siden det, er min penis begyndt at lugte meget, sådan af tis, og det er ret træls. Hvergang jeg vasker den fejler den intet. Men der går lidt tid så lugter den.

Seksi teija: Penis lugter salgssex

Penis lugter salgssex Når du vasker penis er det vigtigt at vaske grundigt bag forhuden. Hvis lugten allerede er meget voldsom efter et par timer, penis lugter salgssex jeg anbefale dig at gå til lægen, for så har du måske fået en bakteriel infektion, som kan klares med creme. Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"  Kan cølibat booste sexlysten? Ved ikke hvad det ereller hvad jeg skal gøre, men vil bare ikke stikke en penis op i fjæset som stinker meget på min kæreste. Når der sådan piger med store bryster vejarbejde tyskland hevet og arbejdet med en pik, og man er uerfaren i faget, så kan forhuden godt løsne sig lidt fra pikhovedet, hvilket uanset, sker for de fleste på et eller andet tidspunkt, nogle tidligere end andre.
Lej en luder store naturlige patter Det er vigtigt at du kommer af med svampen så hurtigt som muligt før den udvikler sig. Det er ligesom af urinen trækker sig op bag forhuden. Du vil tydeligt kunne lugte det mens du urinere og bagefter. Hvis du har blære betændelse, kan din urin komme til at lugte meget grimt. Mest læst på Websexolog.
TYSK PONO DANSKE LILJE 147
FREE SEXNOVELLER SIAM THAI MASSAGE Engesvang pizza parsex
Hej CB. Det er fordi er min penis har en ret dårlig lugt. Den lugter sådan lidt af sur fisk, og det lugter selvom om jeg lige har været i bad og. Lige siden det, er min penis begyndt at lugte meget, sådan af tis, og det er ret træls. Hvergang jeg vasker den fejler den intet. Men der går lidt tid så lugter den. min penis lugter. jeg vasker den uden sæbe dagligt, og har en overgang prøvet med intimsæbe, uden det gjorde den store forskel. jeg har ikke.

Videos

One thought on “Penis lugter salgssex

  1. I apologise, but, in my opinion, you commit an error. Let's discuss. Write to me in PM, we will communicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *